Lever du?!

Tydligen har min frånvaro på bloggen tolkats som att jag fortfarande är sjuk, ja mer eller mindre dödssjuk. Det stämmer inte mina fyrtioelva mediciner värkar ha funkat, min hand är fortfarande inte helt återställd, men å andra sidan, när var den det senast? Mitt tandkött är i alla fall tillbaka i normal form och storlek, så jag kan tugga igen.

Fick inget svar på vad det var jag hade fått mer än att jag hade en inflammation i kroppen, däremot fick jag en jävla massa medicin. Lustigt att de vet hur de ska behandla sjukdomen om de inte vet vad det är? Men å andra sidan kanske de bara chansade lite, och de var därför jag fick så många mediciner, något borde ju hjälpa liksom?

/B

Hur jävla sjuk är jag egentligen?

Jag har inte skrivit på ett tag, här har ni anledningen jag har spenderat större delen av min tid i väntsalar på olika sjukhus, varav resultatet en jävla medicin som ska tas. Det är fan en heltidssysselsättning att hålla koll på vilken medicin jag ska ta när och hur. Väldigt kryptiska bruksanvisningar på italienska, jag menar hade det stått att jag skulle svälja tabletterna med ett glas vatten eller att jag skulle smörja in såren med en salva hade jag förstått det fint men när jag läser att jag ska:
- Massera tandköttet med en bommulstops med några droppar av medicinen.
- Droppa några droppar av vätskan på tandkrämen när du borstar tänderna.
- Pensla med en pensel, vätskan på såret.
Börjar jag misstänka att jag läst fel?
/B

Biten av en orm

Godmorgon!
Var i alla fall pà apoteket igàr och fràga om mitt "ormbett", apotekaren verkade helt lost men gav mig i alla fall en salva. Làppen àr inte lika svullen làngre men jag har fortfarande màrken fràn tvà huggtànder kvar. Alltsà jag menar om det inte àr ett ormbett vad àr det dà? Vampyrbett?

/B

frustrerande

Hur kan det vara sommar i Sverige men inte i Italien?!?!
Det var sommar här typ i mars, sen kom hösten. Känns ju riktigt jävla fel! Vad gör jag här liksom, Sverige nästa?!

Idag har jag och min pojkväns brorsa gått genom halva Rom men bara sagt några enstaka ord. Oftast utan större lycka att göra sig förstådd, det är jälvligt frustrerande ska ni veta!

Och mitt "ormbett" håller på att läka tror jag. Om nu bara solen skulle ta och komma tillbaka så vore det kanon!

/B


Tolk sökes

Åh jag vet inte vad jag ska göra, det är så pinsamt! Kan man hyra en tolk eller nåt?

/B

jag är ett frågetecken

Så här har vår konversation gått hittills:

-kako si?
-dobra. kako si?
-dobra.
-Ehm... Falla.
-kasfönsdga gmadg
-Ehm jag förstår inte?!??!?!
-?!?!
-?!?!?!
-?!?!?
Sen mest en massa axelryckningar och frågande blickar.

/B

Vad gör man om... ?!?!

Jag har två väldigt udda frågor som jag verkligen behöver hjälp med!

1. Vad gör man om man har en främmande man som man inte kan kommunicera med alls på något språk?!

2. Vad gör man om man tror att man har blivit biten av en orm i läppen.


Ja, jag är seriöst, detta händer just nu!

/B

Jag har tråkigt!

Allt är så himla tråkigt när det regnar! Det finns ingenting att göra, och det blir inte bättre av att ni hemma i Sverige håller på och solar, grillar och har det bra.

/B

zzzzzzznarrrrk!

Jag har inte riktigt vaknat ànnu. Kan nàgon komma och vàcka mig?!

/B

Bowling
/B

Vem vann, vem vann?!

Nu har Beccieboopflygit hem efter mànga om och men. Tràkigt. Igàr var vi i alla fall och spelade bowling innan Becca var tvungen att dra tillflygplatsen, och vem vann, vem vann, vem vann?!

Jag har inga bilder fràn sista dagarna pà den hàr datorn sà det kommer senare.

/B

:(

Imorgon åker Beccieboop hem, buhu!

/B

Pics
/B

Charmtroll

Så här charmiga var vi igår:

/B

01:01

Igår kväll drog vi ut och tog ett par drinkar i Navonaområdet. Ikväll stannade vi inne och drack vin, fixade naglar och gjorde ansiktsmasker, kanske att jag vågar lägga ut en bild på det imorgon? ;)Nu är det dags att nana. Natti natti

/B

Picknick

Picknick med utsikt över Colluseum, eller ja nästan.

Pics/B

Solens återkomst

Idag är det sol så Beccieboop och jag ska ha picknick! YEay!

/B

Var hälsad vänner, var har ni era svenska skulderblad?

Idag har vi shoppat för hela slanten, bokstavligt talat, sen har vi kastat pengar i Fontana di Trevi och ätit gott. Nu är vi trötta och ska äta två ton chips, titta på vänner och sen sova sött.


/B


VARNING!

Beccieboops förvirring är smittsam! Idag blev kassörskan drabbad, när hon skulle ge växel på Beccas 20 fick hon 44 euro tillbaka! Inte henne emot. Hon vänder sig om kollar frågande på pengarna och frågar. "Bella, jag tror att jag fick för mycket pengar tillbaka." Sen sprang vi därifrån.

/B


Regnig morgon

Det regnar något som in i helvete! Vad ska jag och Becca hitta på då?!

/B

Bellabeccs

Becca hittade hit. Duktig flicka. Mm.
Idag har har vi gått omkring och lekt turister, tittat på Fontana di Trevi, Spanska trappan, Pantheon och Piazza Navona. Sen har vi gått till Beccas tre absoluta måsten i Rom: Disneyaffären, KIKO och pärlaffären, mogen tjej, jag vet.

Rebeccas recept på äppelpaj:
Ta äppelbitar och ha på smör.

Och nej, vi sket i att baka.

/B

Beccieboop på ingång

Vid den här tiden borde Beccieboop irra runt planlöst på flygplatsen här i Rom letandes efter tågstationen, vi håller tummarna för att det går bra!

/B

once upon a time not long ago...

Jag googlade mig själv nyss, ja jag vet att jag är patetisk! Hur som helst hittade jag de här bilderna:Det känns som en hel livstid sen de här bilderna togs, och visst hade vi många galet roliga partykvällar in our days, haha men jag kan faktiskt inte säga att jag saknar det. Visst det är kul att svepa drinkar och dansa loss på dansgolvet någon gång ibland. Men det var fan mer regel än undantag att vi var ute och när jag tänker tillbaka på det känns det mest jobbigt och jag fattar inte hur fan jag orkade?! Ja, jag håller nog på att bli gammal!

/B

Övertalningsförmåga

Det är dåligt väder igen, så ska koka mig en kopp te och lägga mig i soffan med min bok en stund medan jag övertalar solen att komma fram igen, sen när solen gett med sig tänkte jag gå ut på en promenad, önska mig lycka till!

Igår vann föresten Inter Coppa Italia så Marco är på bra humör även om han har ett svullet öga och ser ut som Quasimodo, otroligt sexig! 

/B

Solsken

Jag lyckades tillslut övertala solen att komma fram och vi fick faktiskt riktigt fint väder. Hur grym är inte jag?!/B

 


Libera

Vad ska man göra första dagen man är ledig på typ hundra år om det bara regnar? Har redan hunnit kolla på en film med min älskling. Men sen då?

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre ska gå och tvinga fram solen!

/B

Försenade

Alltså seriöst, måste italienare alltid vara försenade?! Och då menar jag alltid, alltid, ALLTID, utan undantag! Jag blir så trött. Jag orkar inte vänta mer, klockan 09.00 var det sagt, nu är klockan 09.27 och inte ett ljud.

En annan får liksom panik om man är 2 minuter försenad. Haha.

/B

Det regnar

Imorgon tar mitt helvete slut, wohoo! Och då passar det ju himla bra att det tänker regna en vecka framåt. Känns ju kul! Speciellt eftersom Beccieboop kommer hit på fredag och vi har storslagna planer som inte innefattar regn! Det förstör liksom vår plan med att ha picknick i parken och attt åka till stranden och sola känns ju också ganska meningslöst om det inte är någon sol?! Har i alla fall inhandlat mig ett nytt paraply idag för mitt gamla gick sönder, tror ni jag tog med det ut sen? Nej precis jag fick gå i regnet i alla fall, så smart är jag!

/B

regn

Hur mycket måste det egentligen regna för att luftfuktigheten ska ligga på 94%?

/B

en jävla massa kort

Nu har jag tillslut fått tummen ur röven och lagt upp typ fyratusen bilder på facebook så kolla in det! :)

/B

Meh?!

Hur taskigt är inte det här?


/B


Beccieboop

Snart kommer Beccieboop hit igen! Längtar galet mycket gör jag, ja det gör jag!
 


Här kommer lite bilder sen sist hon var här i december:/B

Whatever

Mitt internet är äckligt segt idag, eller ja grannens internet är segt, mitt funkar inte alls. Nu sitter jag här och försöker bestämma mig för om det är tillräckligt fint väder för att jag ska gå ut eller inte.

Vi hörs senare, då kanske jag har något värt att skriva om?

/B


Whatever

Mitt internet är äckligt segt idag, eller ja grannens internet är riktigt segt idag och mitt funkar inte alls. Nu sitter jag och försöker bestämma mig för om det är tillräckligt fint väder för att jag ska gå ut eller inte.

Vi hörs senare i stället då kanske jag har något värt att skriva?

/B

Concerto di primo maggio

Igår var det alltså festa di primo maggio här i rom. Jag och älsklingen gick dit och tittade lite på konserten och sen när han skulle iväg till jobbet mötte jag upp Johanna och compani. Vi satte oss i en park bakom scenen och drack billigt vin och snacka skit, hellyckad kväll!
 
Här kommer ett gäng bilder!


Jag och Marco


Regina, Sara, Johanna, jag, Katie och Kate


Katie, Kate, Anna och Regina


Sara och Johanna


Katie, Regina, Anna och Kate


Jessica jag vet att du tycker att jag är dålig på att trängas, men igår var jag grym!


Anna, Katie, Regina och Kate


Fylla?


Det var nästan lika mycket folk som skulle försöka ta tunnelbanan som det var på konserten.

/B

En predikan to go.

Idag hände något mycket underligt. Jag blev stoppad av en präst på väg till jobbet som började läsa upp ett bibelcitat för mig. Jag var helt enkelt för chockad för att säga att jag inte hade tid så jag stod snällt där och lyssnade på hur nationer inte skulle kriga mot varandra för att krig var fel. Sen förklarade han att det var Guds vilja med fred på jorden och det var vad Gud ville ha i gengäld från oss människor som tack för allt han gör för oss.

Ja vad kan jag säga Gud har ju en poäng där, nationer borde inte kriga mot varandra och ja krig är fel. Men jag vet inte riktigt vad den där prästen ville med att läsa upp det för mig. Tyckte han att jag såg väldigt aggressiv och krigslysten ut? Jag menar jag tycker inte att jag är orsaken till speciellt många krig.

/B

Festa di primo maggio


/B


On my way..

Dagen blev inte riktigt som planerad. Jobbade mycket mer än vad som var meningen, jävla italienare som aldrig kan komma i tid! Men nu är jag tillslut redo att bege mig till första majfirandet vid San Giovanni.

/B

Godmorgon alla fyllesvin!

Godmorgon Sverige! Är ni bakis nu allihopa?! Rätt åt er! Hehehe.

/B

RSS 2.0