Köttbullar Köttbullar

Idag har jag förlorat min köttbulleoskuld, ja och då menar jag så klart inte att jag ätit köttbullar för första gången utan att jag gjort, rullat och stekt köttbullar från scratch för första gången i mitt liv. Det har liksom aldrig känts värt att göra det innan. Scans delikatessköttbullar är ju så galet goda! Men i Italien finns inte delikatessköttbullar eller någon som steker köttbullar åt mig. Så vill man ha köttbullar får man helt enkelt åka till IKEA eller göra dom själv. 

Jag googlade recept på nätet och blev väldigt skeptiskt till att man skulle ha ströbröd i köttbullar? Ringde pappa och ha sa att jo det har man, jaha. Jag hade inget ströbröd så jag torkade en brödskiva i ugnen och rev den med rivjärn. Annars var det inga konstigheter. Det tog en stund med det var inte alls så svårt som jag hade trott! Blir nog mer köttbullar för min del, för gott blev det!


 
Köttbullar köttbullar ge mig mera köttbullar...
Köttbullar köttbullar


/B

Kommentarer
Postat av: Alina

hoppas du får en fin helg! :) nattinatti

2010-02-05 @ 23:08:51
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Alina

oj sorry!

2010-02-05 @ 23:15:51
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Jessica

Först och främst så vill jag tacka för en bra blogg :) Är du mode och shopping intresserad? Glöm inte och titta in i min Bloggbutik http://jessiesjoqvist.blogg.se/ där jag säljer allt ifrån märkeskläder och skor till mobiler och heminredning.



Ha det så bra!



Hälsningar Jessica

2010-02-06 @ 12:25:52
URL: http://jessiesjoqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0