På ett golv på en flygplats i ett fjärran land med en bibel i hand

Satt och bläddrade igenom gamla bilder på datorn och hittade dessa från flygplatsen i Bryssel. Jag har näsan i en bibel - Sånt man gör efter en veckas partande? Och nej det var inte bara partande det var strax över hundra studiebesök också så vi hade det svårt att hålla oss vakna där på flygplatsgolvet.

Och ja jag hade med mig min bibel till Bryssel vi hade inlämning i religon typ samma dag som vi kom hem, (är man europaelev så är man) och ja det var inte fören på vägen hem som jag faktiskt öppnade tegelstenen som jag släpat med mig och började beta av Matteusevangeliet. 
 
Jag saknar våra bildningsresor och alla europamänniskor! Och tänk vad lyckligt lottade vi är som växer upp med digitalkameror fatta vad mycket kul bilder vi kommer ha att skratta åt när vi blir gamla och grå och inte har leder att kunna slå oss ner på ett flygplatsgolv eller köra ett tequilarace för att fira att vaddå? Att jag överlevde ett besök på ett sjukhus där doktorn tappade kortisonsprutan på golvet och darrade som ett asplöv medans mina läppar bara läppar växte och utslagen spred sig och jag hysteiskt kliade mina röda öron. Man skulle kunna tro att Bryssel skulle ha lite bättre sjukvård, Europas huvudstad och allt! Men nej inget visste dom och sågspån flög ut i väntrummet.









/B

Bilder från igår


/B


And off I go


/B


Alla bara skäller

Det är en hund som skäller, gnäller och ylar högt och oavbrutet någonstans ifrån och jag blir så smått galen, kan inte folk bara ta hand om sina djur?! Jag håller på att få ett mindre nervöst sammanbrott på den där hunden, och det verkar jag inte vara den enda om! Någon granne har öppnat fönstret och börjat skrika på hunden att hålla käften, smart drag nu får jag stå ut med en skällande hund och en skällande man.


/B

Mera virusskydd

Nu sitter jag och väntar på att mitt nya virusprogram ska ha buffrat färdigt. Sen ska jag lyckas plocka bort det gamla virusprogrammet, starta det nya OCH se till att min dator fortfarande fungerar efter allt det här. Önska mig lycka till!

Blir det inga fler blogginlägg framöver så vet ni varför...

/B

Virusprogram och scones

När mina tekniska kunskaper sätts på prov blir jag sällan särskilt imponerad så idag när jag skulle byta virusprogram gick det inte så bra. Pappa sa att det är väl inte så svårt du måste ha gjort det förut. Nej det har jag inte, du har alltid gjort det åt mig! Jag har fortfarande samma virusprogram som innan och det går ut imorgon.

Nu sitter jag och äter scones till middag. När jag skulle laga mat var det ända vi hade lax och det är jag fruktasvärt trött på så jag bakade scones istället och inte för att skryta men de var de bästa scones jag någonsin smakat!

Undra varför jag bara fick VG i hemkunskap men MVG i datorkunskap?

/B

Sällskapsjuk

Jag börjar bli riktigt sällskapssjuk, vill ha hit alla mina vänner hemifrån så jag tänkte att vi gör upp ett schema så att jag har sällskap hela tiden! Grymt bra eller hur? Om inte titta på de här bilderna och sen ut genom era fönster så lovar jag att ni ångrar er snabbt!








/B


Årets bästa frukost?

Ungspannkaka med årets första goda jordgubbar, hemmagjord chokladsås och vispgrädde!

Mitt internet funkade inte igår så jag kunde inte blogga om det var någon som undra vart jag tagit vägen? Nu verkar det i alla fall funka igen så låt oss hoppas att det håller i sig! Solen skiner så jag ska ut på en promenad, hörs senare!

/B

 


En bild säger inte mer än tusen ord!

Nu ska jag delge en ny erfarenhet med er: tvättar man sina kläder med blekmedel blir svart rödfläckigt, grönt gulfläckigt, grått och lila får fläckar i olika rosa nyanser, alltså ingenting att rekommendera!

Och nej jag visste inte att jag tvättade mina kläder med blekmedel! Det insåg jag när jag tog ut dem ur tvättmaskinen, jag är inte helt intelligensbefriad. Jag tyckte jag läste etiketten noga innan jag satte på tvättmaskinen. Men det hjälpte visst inte om man inte förstod vad det stod?! Candeggina betyder tydligen blekmedel (och inte tvättmedel)! Lyckat? Nej! 
 



Lärdom 1: En bild säger inte mer än tusen ord!
Lärdom 2: Ska ni någonsin tvätta i Italien ska ni köpa detergente och inte candeggina!
Lärdom 3: Jag pratar inte lika bra italienska som alla mina vänner som hör mig tror! Ni tror bara det för att ni inte förstår vad jag säger!

Kan inte typ batik bli populärt så jag kan börja använda mina kläder igen?! Eller nej föresten.

Och Beccieboop gråt en tår med mig för jag har förstört min raggningspyjamas!


/B

23e februari - julgransplundring

Min pojkvän tyckte tydligen att det var dags att plocka undan julen så julgran, tomtar, glitter och andra julpyntning åkte ut in i garderoben. Jag vet inte, kanske saknar jag undermedvetet snön och inte tyckte att jag fått tillräckligt med vinter än och ville därför hålla kvar vid julgranen extra länge? Nej föresten, det verkar inte så troligt, jag var nog helt enkelt för lat för att plocka bort den tidigare!



/B


Min pojkvän vid den magiska pallen


/B


Om jag vore en avatar skulle jag sett ut så här




Syns det att det är jag?

/B


Glass i stora lass!



 


Vi gjorde en liten utflykt till Fontana di Trevi och åt glass! Inga mejeriprodukter i Italien är goda, så hur dom lyckas göra helt himmelsk glass på äcklig mjölk är ett mysterium!
Kanel- och mintglass, kunde inte bli bättre!

/B


Snökaos

Nej inte här så klart, har suttit och läst om ert snökaos hemma i Sverige, tak som rasar ner,  tåg som blir inställda och människor som fryser. Det är inte annat än att jag njuter lite extra av min klarblå himmel och 15 plusgrader!

/B

Ursäkta men jag vill gifta mig med dig



Vi var på bio här om dagen och såg scusa ma ti volgio sposare. Ingen film jag skulle rekommendera, tyvärr.

/B

Plocka fram kalendern

Det känns som konsumtionen har gått lite för långt när nästan alla dagar på året har något som ska uppmärksammas, firas eller ätas. Läs det här så att du inte missar någon av årets alla viktiga dagar! 21a mars är till exempel internationella sömndagen och 17e maj är internationella telekommunikationsdagen. 15e september är fetaostens dag och visste ni att det finns något som heter handduksdagen (25e maj)! Dessa är dagar jag aldrig tidigare hört talas om men definitivt inte vill missa 2010! ;D.

/B

Jelly Belly Beans


Jag ska väl göra som the voice och hjälpa morbror Håkan med försäljningen!


/B

Några ord till min gammelmormor.

Idag begravs min gammelmormor Elin. 

Några ord till dig:

När jag skulle konfirmeras frågade prästen mig vem eller vilka som var mina stora förebilder i livet och jag svarade min gammelmormor Elin. Prästen bad mig då förklara varför och jag sa att jag beundrade din envishet och din övertygelse om att du klarade allt. Jag talade om att du fortfarande bodde hemma och envisades om att du minsann klarade dig själv, trots att du då var 98 år. Jag berättade hur du envisades med att gå panterloppet år efter år och att ett år gick jag med dig och när vi gick i mål fick du frågan av Leif Loket Olsson hur du mådde och du svarade: jag hör dåligt, jag ser dåligt och jag har ont i knäna men annars är det bra.

Jag vill tro att det var din envishet och övertygelse om att du klarade allt som häll dig pigg och frisk så länge. Prästen frågade också vilka som var mina bästa egenskaper, jag svarade bland annat min envishet, och jag vill tro att jag ärvt min envishet från dig. 104 år är bra jobbat!

Vi kommer sakna dig.
Vila i frid.


/B


Mission IKEA

Dagen mål var IKEA för att inhandla nytt duschdrapperi och addapter men viktigast av allt svensk mat förstås!

  


Vägen till IKEA är lååång så vi sysselsatte oss med att leka med kameran. Blev väldigt många bilder men väldigt få bra, eller ens okej bilder.


 


Från busshållsplatsen till Porta di Roma shoppingcentret är det inte många meter men jag överdriver inte när jag säger att vi lyckades bli genomblöta på den korta sträckan! När det regnar i Italien då regnar det verkligen! Kolla mitt hår! (Klicka på bilden för att göra den större) och att regnet dessutom tvättade bort all fuondation och avsöljade min rudolfsröda finne på näsan gjorde ju inte saken bättre! Hur som helst så satte vi oss ner för att dricka en kaffe latte och värma oss, eller ja snarare torkade oss innan vi gjorde IKEA. 


 


Jag var ju tvungen att äta köttbullar förstås, men amore har visst blivit lite väl italienskinfluerad och åt pasta med tomatsås.



Mission comleted, och sen sov vi gott resten av bussresan hem!

/B


IKEA



Igår var vi på IKEA och inhandlade duschdrapperi, adapter, konservöppnare samt livsnödvändigheter som kanelgrifflar och Ahlgrens bilar. Hur kommer det sig att man blir så fruktansvärt sugen på godisbilar och kexchoklad när man ser det utomlands fast att man knappt någonsin äter det när man är i Sverige?

/B

det hàr àr alldeles fòr tidigt fòr mig!

Godmorgon! Eller inte?! Jag vill mest krypa hem igen och gà och làgga mig, men det gick visst inte? Nàhe.
Ha en bra dag!

/B

We are the world for Haiti

 



/B

20-årskrisen slog till lite försent?

Jag insåg nyss att jag inte är tonåring längre. Ja nyss, det bara slog mig som en blixt från klar himmel. Ibland undrar jag vad jag får allt ifrån. Haha! Nu sitter jag och funderar på om jag ska skratta eller gråta? Morfar har alltid sagt att 19 är var kvinnas drömålder, är min bästa tid förbi?

Nu ska jag kura ner mig under täcket, kallsvettas och gråta en skvätt. Haha nejdå, men godnatt alla söta!


/B

Women Vs Love


Diesels skyltfönster i somras.


Levi's skyltfönster nu.



Så vad är det som får världen att gå runt?

/B

Känns som världen håller på att regna bort

Jag är så jävla trött på det här regnet nu! Vad hände med våren? Skynda på jag vill ha sommar, nu, nu, nu, NU!



/B

Som katt och björn

Den här dagen har mest varit seg och tråkig så jag har ingenting att skriva om. Här kommer ett videoklipp istället.

Tuff katt det där, lite som jag. Haha ;D

/B

Why?

Varför är sängen alltid mycket skönare på morgonen när det är dags att vakna än på kvällen när det är dags att sova?

/B

Cup cakes

Jag har bakat cupcakes. Baby kom hem!








/B

Alla hjärtans dag

Är lite ledsen över att min älskling måste jobba ikväll. Men men, vi får ta igen det på onsdag. Istället ska jag titta på film tills han kommer hem någongång sent. Väljer mellan bedtime stories och the notebook. Bedtime stories har jag inte sett men den är väl inte precis någon romantisk alla hjärtans-dag film vad jag har förstått, men den verkar väldigt söt. The notbook har jag sett flera gånger men det är väl typ världens finaste film. Fast å andra sidan hinner jag nog se båda.

Det här fick jag av min fina pojkvän tidigare idag.








/B

Happy Valentine's day!




/B

Igår









/B

välkommen tillbaka solen

Varenda liten snöflinga är borta, himlen är blå, solen skiner och folk sitter på uteserveringar igen. Precis som det ska vara!

/B

Godmorgon

Godmorgon! Nu har jag vaknat, tvättat bort sminket från igår och duschat bort rökstanken (tydligen var det okej att röka inomhus där vi var igår), borstat tänderna 3 gånger och lagt mig i sängen igen. Baksidan av en utekväll ;). Och nej jag är inte bakis jag mår hur bra som helst, bara att det är så varmt och skönt under täcket! Men fan vad gott det vore med en pizza!

Det blev en dyr kväll igår. Inträdet hade de plötsligt höjt från 5 euro till 18 sen vi var där sist i somras! En bacardi breezer kostade 10, det är till och med värre än i Sverige! Det brukade vara billigare att festa här?!
Och på tal om att röka inomhus, jag är så glad att de förbjöd det i Sverige innan jag blev myndig. Inte bara för att det stinker, men det är ju totalt livsfarligt med alla som står och dansar och viftar med cigaretterna på ett smockat dansgolv! Det bara skriker förstörda kläder och såriga armar! Tror föresten att det är förbjudet här med, men det verkar inte som det är så noga?

Bilder kommer upp lite senare.

/B

web cam och breezer

Sitter här och taggar med en breezer redo att bege mig ut i natten!

 
 


/B

Bio någon?



Tänkte meddela att det är dubbla aktivitetspoäng (poäng för inloggning, gästboksinlägg, nya vänner och betygsätta annonser) på gratisbio till och med alla hjärtans dag, så för er som redan är medlemmar passa på att vara extra aktiva och för er som inte redan är det klicka här för att börja samla poäng så får du 50 poäng i startbonus!  Så att du snabbt kan klicka hem ett gratis presentkort eller biobiljett! (Går ju massa bra på bio just nu)

/B

Party party

Så, utgång ikväll, men först jobb.

/B

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Idag har det snöat i Rom för första gången på 25 år! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Alla här är typ till sig av glädje. Jag känner mest att om jag ville ha snö kunde jag åkt till Sverige! Det var ju vår här för flera veckor sen! Och så bara blir den nersnöad?!



Jag har i alla fall inte sett någon snö, kikade ut genom fönstret i morse när jag vaknade, det såg mulet och trist ut så jag bestämde mig för att stanna inne och under tiden har antingen all den här snön smält bort jävligt fort eller så är det bara ett dåligt practical joke hela Rom kör mot mig. För en sak är säker det är ingen snö utanför mitt fönster! Men jag måste väl gå ut och ta mig en titt i alla fall?

Update: Jag gick ut och kollade och javisst hade det snöat!

  
Det här var vad som fanns kvar.

 


/B


Bullar


Färgat pärlsocker?


/B

Dagens tillkännagivande


Jag är en glasögonorm

/B


Torey Hayden

Bulldegen jäser för fullt och så länge tänkte jag passa på att tipsa om en bok författare.

The Sunflower Forest
av Torey Hayden är den senaste boken jag läst ut. Tyvärr måste jag säga att den är den sämsta boken jag läst av Hayden, den var knappast dålig men jag hade väl kanske för höga förväntningar efter alla andra bättre böcker jag läst av henne. Jag har en slags hat-kärlek till hennes böcker dom är så hemska men det är samtidigt det som gör dem så fängslande och gripande, jag blir jättearg och ledsen när jag läser böckerna som handlar om barn med livsöden den ena hemskare än den andra. Jag läste min första Haydenbok när jag gick i 8:an och nu mer än fem år senare tycker jag fortfarande att de är bra! 

 




/B

Kvällens planer

 


1. Diska
2. Gå och handla
3. Baka bullar
4. Se på film
5. Diska igen, ibland känns det som jag inte gör annat än diskar!


/B

Lite bilder från igår

   
Igårkväll på Roma Antica (och metron hem)

/B

det regnar igen

Det har regnat hela dagen så jag och Marco har hållit oss inne och gjort mest ingenting. Nu är det i alla fall dags att göra sig i ordning för att gå ut och käka middag och sen får vi se vart kvällen tar oss... Vi funderar på bio men vi får se.

/B

The streets of Rome sure aint made for walkin'




/B

Volevo dirti che ti amo



/B

mobil


Hur jävla bra vore inte det?! Då skulle jag kunna prata med ljubavis föräldrar!
Läs hela artikeln det här!


/B

God morgon!

Godmorgon! Ja jag àr vaken och det àr fan ett under! Klockan ringde klockan 07.00, fyyfan!
Nàgon har sagt till min mamma att jag nog inte jobbar fòr jag har inte skrivit om det pà bloggen pà sista tiden, men det var bara fòr att jag inte trodde det var intressasnt. Jag jobbar, just nu faktiskt, sà nu vet ni det! ;)

/B

When in Rome

... Äter man pasta al pomodoro (=pasta med tomatsås) mycket mer än hälsosamt!

Man kan variera på många olika sett:
Med köttfärs - Pasta al ragù
Med lax - Pasta al salmone
Med tonfisik - Pasta al tonno
Med basilika - Pasta al pomodoro e basilica
Med chilli - Pasta all'arrabbiata

Och så vidare...

/B

Jag hjärta dig





Idag vid spanska trappan


/B

Resultatet av mitt äggvispande



Tiramisù!

 

/B


Glass i solen





/B


Bakar

Mamma du trodde inte jag skulle klara att vispa mina äggvitor till ett uppochnervändbart skumm för hand?





/B

14 timmars sömn senare

Nu har jag sovit i nästan 14 timmar, druckit 4 liter vatten och mitt huvud känns mycket bättre. Det känns fortfarande lite omtumlat men det känns inte som om någon turas om med att slå på mitt huvud med hammare och att köra det genom en mangel. Klart framsteg!

Förresten idag skiner solen igen!

/B

Huvudvärk

Hair done
Make up done
Dress on

Hair out
Make up off
Dress off

Jävla huvudvärk får mig att stanna hemma ikväll.
Ska ta en alvedon till och gå och lägga mig. Gonatt!

/B


Min lillasyster har blivit stor

Idag blir min lillasyster vuxen, my gosh.




Ha en toppenbra födelsedag och känn dig stor för en stund men kom ihåg att du kommer alltid att vara min LILLAsyster hur gammal och grå du än blir! Grattis! Födelsedagspresenten får du komma till Rom för att hämta! :)

/B


Regn

Regnet bara öser ner...

/B

Köttbullar Köttbullar

Idag har jag förlorat min köttbulleoskuld, ja och då menar jag så klart inte att jag ätit köttbullar för första gången utan att jag gjort, rullat och stekt köttbullar från scratch för första gången i mitt liv. Det har liksom aldrig känts värt att göra det innan. Scans delikatessköttbullar är ju så galet goda! Men i Italien finns inte delikatessköttbullar eller någon som steker köttbullar åt mig. Så vill man ha köttbullar får man helt enkelt åka till IKEA eller göra dom själv. 

Jag googlade recept på nätet och blev väldigt skeptiskt till att man skulle ha ströbröd i köttbullar? Ringde pappa och ha sa att jo det har man, jaha. Jag hade inget ströbröd så jag torkade en brödskiva i ugnen och rev den med rivjärn. Annars var det inga konstigheter. Det tog en stund med det var inte alls så svårt som jag hade trott! Blir nog mer köttbullar för min del, för gott blev det!


 
Köttbullar köttbullar ge mig mera köttbullar...
Köttbullar köttbullar


/B

Luftslott

Dag 1: Träffar en främmande man på flyget, bjuder med honom på en fest kvällen därpå.
Dag 2: Går på festen tillsammans med mannen, följer med honom hem till hans hotell. Tackar ja till att gifta sig med honom.
Dag 3: Bokar kyrkan.
Dag 4: Åker de till Las Vegas och gifter sig!

Nu sitter det på ett flyg tillbaka till Dublin för att berätta för familj och vänner att de har gift sig med vilt främmande människor.

Det här har hänt hittills (de första 2 kapitlen) i min bok.

/B


God morgon

God morgon! God dag! 
Hittils under dagen har jag tvingar mig upp ur en varm skön säng, hade gärna legat kvar i typ 7 år till! Åstakommit en frukost, klätt på mig myskläder, diskat och läst igenom alla bloggar jag föler på bloglovin' plus några till.  Grattat kusin Sara som fyller 30 år idag, synd att jag inte var i Sverige så jag kunde ge dig en grattiskram, men hoppas i alla fall att du får en superfin födelsedag!




Nu ska krypa ner under täcket igen med en bok och en kopp te, mys!
Vilket händelserikt liv jag har?!

/B

Fobier

Dessa varelser vill jag inte drömma om inatt! Jag har ingen direkt spindelfobi, jag trodde att jag hade det när jag var yngre. Men så kom jag fram till att det bara var fjortisfasoner och att jag inte alls var speciellt rädd för spindlar, men jag tycker knappast dom är mysiga ändå.
Jag tycker synd om alla människor som har fobier, riktiga fobier alltså. Det finns ju fobier mot precis allt, vissa värre en andra, vissa som gör att man inte ens kan leva ett normalt liv. Tänk att rädsla kan ha så stor påverkan på våra liv?!

Har ni några fobier?


Bilden är tagen i Zaras sjyltfönster här i Rom.


/B

Fransk manikyr steg för steg

Jag håller på att rädda så mycket som räddas kan av mina naglar efter bowlingen igår, jag hade tur och ingen nagel gick av hela vägen ner så behövde bara fila ner dom lite. Nu sitter jag och väntar på att min manikyr på vänsterhanden ska torka färdigt helt så att jag kan börja på den högra. Så länge tänkte jag ge er några tips på hur man lättast gör en fransk manikyr hemma på sig själv. Alla produkter jag använder är dessutom billiga men funkar minst lika bra bättre än dyrare märken!

Jag börjar med att fila ner naglarna till lagom längd. Tycker personligen att fransk manikyr gör sig bäst på naglar som inte är jättelång. Jag använder alltid en glasfil eftersom det är hälsosammast för nageln. Min är från Claudia Cosmetics.


 


Sen lägger jag ett lack som heter Wet N Wild calcium nail milk (E71626). Helst lägger jag det dagen innan så det verkligen hinner torka. Då är det lättare att rätta till småfel utan att behöva göra om hela nageln från grunden. Det här är mitt absoluta favoritlack och jag använder det nästan jämt även om jag inte ska göra fransk manikyr därför att det gör naglarna starkare. Lacket i sig har en svag rosa ton och dessutom framhäver det de naturligt vita på naglarnas toppar, så det ger en illusion av en mycket svag fransk manikyr.




Sen använder jag mig av Et voilà nail tip whitener från Miss Sporty. Vad som är så bra med det lacket är borsten som är kort och sned, vilket gör det mycket lättare att måla den vita kanten. Råkar du måla utanför, strunta i det, och tvätta bort det när manikyren är helt klar och har torkat ordentligt. Då är det enkelt att ta bort nagellack som hamnat utanför men varmt vatten och tvål. 





Småfel fixar jag till med en Nail corrector pen, min kommer från en butik som heter KIKO, tyvärr finns den inte i Sverige men liknande nail correctors finns på Kicks. Vid större fel får man tyvärr tvätta bort allt med nagellacksborttagningsmedel och börja om från början.



Sen lägger jag ytterligare ett lager med Wet N Wildlacket, för att ge ett jämnare intryck (har man rättat till i det vita med nail correctorn försvinner ju även nail milken) och för att få en skarpare rosa färg. 

Slutligen lägger jag ett genomskinligt nagellack. Igen använder jag ett lack från KIKO men ett annat märke funkar så klart lika bra! Det lägger jag på för att få extra glans och för att skydda manikyren




Tänk på att vara nogrann att låta lacket torka ordentligt mellan lagren. Och eftersom det är många lager tar det lång tid att torka rakt igenom så se till att ha gott om tid när ni ska göra detta, annars riskerar ni att förstöra naglarna och det vill vi så klart inte efter allt slit!

Till sist övning ger färdighet, det är ganska svårt att få till den vita kanten men det är bara att öva, till slut går det! Jag struntar alltså i det rosa (alternativt beiga) lacket som man får med när man köper ett franskt manikyr-set. Sen de klisterlappar som man får med ibland i sådana sett tycker inte jag funkar nå bra heller.

Resultatet


 

(Som ni ser har jag ännu inte tagit bort färg som kommit utanför, väntar fortfarande på att det ska torka helt)

 

Lycka till!

/B

 


Gårdagen

Efter att ha virrat omkring i regnet i fyrtioelva år hittade vi till slut en restaurang.

 

Hette il bacio och rekomenderas inte.



Ute i regnet igen i jakt på en bowlinghall.





Vi tog il tram (typ spårvagn)







Och vi hittade fram!



Min pojkvän är något av en dålig förlorare så han vägrade gå ifrån bowlinghallen förren han vunnit. Det hände dock aldrig men efter sjätte serien vägrade jag att spela mer så vi åkte hem. 





På hemvägen köpte vi med oss varsin pizza och galet god tiramisú.

/B
 

Godmorgon

Godmorgon! (ja jag vaknade för kanske en halvtimme 45 minuter sen)
Gårdagen var toppen! Kommer upp med bilder lite senare för nu tänkte jag ta en kort promenad.
Much love

/B

Betnér är kung




/B

Apelsinjuice

 

Pressade mig själv ett glas apelsinjuice nyss, och måste säga att det var bra mycket godare än den jag betalade 7 euro för tidigare idag! Färskpressad apelsinjuice är nog min absoluta favoritdryck, alla kategorier! Möjligen att en bra chailatte kan konkurrera.

Mitt internet är föresten alldeles för segt för att jag ska orka blogga något mer ikväll. Så gonatt på er!

/B

Grattis morfar!

Skulle ta och gratta min morfar som fyller år idag, grattis! Synd att jag inte kunde vara i Sverige och fira dig!



Istället sysslesätter jag mig med att måla lager på lager med nagellack för imorgon blir det troligen bowling, och vill ju inte att alla mina naglar ska gå av! Ett lager vårdande och 3 lager genomskinligt, tror ni det räcker?

/B

Piazza Spagna

Idag besteg jag och Eva spanska trappan för att sätta oss på en terass högt där uppe med varsin (världens minsta och inte färskpressade) apelsinjuice för 7 euro styck! Men men, fint var det och solen sken :)








   


Nu sticker Eva tillbaka till Norge Island Polen. Kom tillbaka snart! :)

/B

Middag

Min middag idag, ehm.. typ pyttipanna?



/B

Stressa!

Fan vad grym jag är! Nu har jag sminkat mig och ätit lunch, fan vad stressigt det blev! Jag sprang mellan spegeln och stekpannan, pannkakorna blev goda men knappast vackra! Nu har jag exakt 2 minuter och 32 sekunder innan jag måste gå till tunnelbanan.

(Skrev det här inlägget tidigare men det hade tydligen inte publiceras)

/B

Pannkakor och glass!

Nu har jag gjort en pannkakssmet som står och vilar innan jag ska försöka mig på att steka pannkakor. Sen när tycker jag om pannkakor? Tydligen för jag var väldigt sugen på det idag, haha.

Solen skiner så jag håller på att sakta men säkert göra mig i ordning för att åka och möta upp Marco så ska vi gå och äta glass!

Nu håller jag på att stressa ihjäl mig för att åka in till Piazza Spanga för att möta Eva en snabbis.

/B

Moussaka

Åt upp resterna av min moussaka idag. Och den var nästan ännu godare nu när smakerna sugits in i potatisen och auberginerna.

Här kommer en bild på den.



Den är inte så stor som den ser ut, det är vi som har en väldigt liten ugn.


/B


Gratis bio



Ni har säkert fått 100 invites till gratisbio och är rätt trötta på det för länge sen. Har jag rätt? Jag gick i alla fall med för en vecka sendan Jag måste säga att jag blev verkligen posetivt överraskad! Efter bara en vecka har redan samlat ihop 199 poäng. Det betyder att det saknas ett ynka poäng för att jag ska få ett presentkort på 50 kronor på valfri butik helt gratis! Eller om jag samlar ihop ytterligare 201 poäng får jag en gratis biobiljett. Nu ångrar jag lite att jag inte gick med tidigare, snacka om lättförtjänta shoppingpengar! Vi får se hur mycket pengar jag lyckas samla ihop tills jag kommer hem till Sverige. Då blir der shoppa av! Vill ni också tjäna ihop lite extra att shoppa för? klicka här!

/B

Be stupid






Diesel gör reklam i tunnelbanan här i Rom med budskapet Be stupid.

/B


Vilken jävla dag!

Vilken jävla dag! Ingenting har gått min väg. Usch!

Jag är uttråkad och så sjukt trött på allting!

/B

Vad fan ska jag ha på mig?!

Idag är en sån dag när jag provat vartenda klädersplagg i min garderob och halva pojkvännens, en del flera gånger och ändå inte hittat nåt vettigt att ha på mig! Jag är trött på alla kläder jag har här i Italien, Usch och Fy jag vill hem till min garderob i Sverige!

/B

Yeay jag har en header!

Yeay jag har en header! Och jag har gjort den själv! Stolt som fan, Haha! Fast lillasyster fick hjälpa mig att lägga upp den för jag fattar inte ett skvatt av html-koder. Ska även fixa lite småsaker på den, vill bland annat byta ut några av bilderna så att dom passar ihop bättre och ser mer ut som en helhet, men det får bli imorgon. Jag har en header! 

Vad tycker ni? Tänk på att jag är typ helt tekniskt obegåvad, så var snälla ;)

/B 

RSS 2.0