Ny blogg!

Nu finns jag här http://spellyourheart.wordpress.com istället!

Love

/B

Väntan

Nu har jag väntat länge nog, länge nog.. Nu börjar jag få gråa hår, gråa hår och sen nått med att det växer mossa. Nu borde Camilla och Emmas plan landa när som helst och då gäller det bara att hålla tummarna att dom först och främst hittar ut ur flygplatsen och sen hittar en buss dom kan ta till Termini så att jag kan möta dom där, helst innan jag somnar. Säg åt busschauffören att gasa lite!

/B

I'm back!

Nu är jag tillbaka, friskare, inte frisk men frisk nog att ha ett liv igen. Tyckte inte att det var nödvändigt att skriva fler inlägg om hur mycket snorpapper jag använde och eftersom det var det mest spännande som hände under helgen så blev det att jag inte skrev något alls.

Idag har jag legat på playan spiaggan hela dagen med April, åh vad jag skulle ge mycket för att bo lite närmare havet just nu! Det är nästan outhärdligt varmt inne i Rom nu, och det blir bara värre, jag kommer antagligen lägga mig ner och bara vägra röra på mig i augusti. Camilla och Emma borde vara på Arlanda nu, var beredda på att svettas tjejer! Nu ska man alltså springa omkring till alla turistattraktioner i den här värmen? Nej vi hänger väl på stranden istället?! Ska testa min övertalningsförmåga när dom kommer.

/B

Jag orkar inte snyta mig mer!

Nu ska jag gnälla massor, man får faktiskt gnälla när man är sjuk. För det första är jag nu inne på vår sista toarulle för att jag snyter mig så in i helvetes mycket, seriöst vart kommer allt snor ifrån? Hjärnkontoret?! Jag har säkert snutit ut hela min kroppsvikt i snor vid det här laget! För det andra fan vad det kliar! Jag klagade på de svenska myggorna för ett tag sen men de italienska myggorna de är fega jävlar! De syns inte, de hörs inte, de känns inte förren de är borta för länge sen och då jävlar kliar det! Jag har inte sett en enda mygga, en enda (!) och ändå har jag fyrtioelva myggbett! Jag tror faktiskt att jag är lite allergisk mot italienska myggor också för betten växer liksom ihop som nässelutslag ungefär. Sen för det tredje så är det ju fruktansvärt varmt också (vilket förstås hade varit fantastiskt varmt om jag legat på stranden just nu utan feber och niagarafallet ur näsan) och mitt upp i alltihopa så har vår fläkt börjat ge ifrån sig ett smått skrämmande och extremt irriterande högt gnällande ljud så fort jag sätter på den, palla liksom?! Och just det jag har fått mens också och min choklad är slut! Vad ska jag nu tröstäta, yoghurt?!

/B (Fröken gnällspik)

Besök på G

Här bokas det flygbiljetter så det ryker om det! Lillasyster och hennes kompis kommer hit på måndag, eller ja natten till tisdag och stannar till den 10e och sen kommer min kusin Sara hit den 14e. Snart är jag fan etablerad turistguide! Ja, vår soffa är bokad i stort sett hela tiden tills vi sticker till Paris och Makedonien i augusti.

/B

Paris here we come! Ja, sen alltså...

För vi ska åka till.... trrrrrrrrruummvirrrrveeeeeeeeeeeeeeel PARIS!
Vi åker 13 augusti och stannar i fem nätter, flyget är bokat så nu måste vi bara hitta någonstans att bo. Håll tummarna för att vi slipper sova på gatan! Varken jag eller Ljubavi har varit i Paris så det kommer bli grymt! Världens mest romantiska stad?! Love!


Bild från Google/B

feber

God morgon! Nej det här funkar inte, nu ska jag återgå till att sova bort den här febern, schas för fan!

/B


Förkyld och irriterad

Jag är förkyld! Hur fan blev jag det sådär bara pang bom! Jag pallar inte.. Varför liksom! Gnäll gnäll gnäll! 30 grader i skuggan går inte alls bra ihop med en förkylning! Orka!

Nu ska jag kura ner mig i sängen, nej det är för varmt men jag ska dricka juice, tycka synd om mig själv och titta på What happens in Vegas, som jag klickade hem från CDON för ett tag sen. Verkar vara en perfekt ickedjup film där man inte behöver tänka allt för mycket och kan koncentrera sig på att snyta sig istället! /B


Ieri

Igår var det fullspäckat schema från morgon till kväll. Först åkte vi till Stella Polare och badade. Bilder tog jag med mobilkameran och teknisk som jag är fattar jag inte hur jag ska kunna föra över dom till datorn?! Grymt härligt var det i alla fall! Sen hann vi knappt hem och duscha innan vi skulle se Eclipse. Inte han vi äta heller så efter filmen gick vi ut och åt pizza. Känns att man är tillbaka i Italien?


Sen promenerade vi omkring kring Piazza Venezia, Fontana di Trevi och Spanska trappan, det gamla vanliga..

Efter 1,5 år respektive 5 år är vi fortfarande turister?


/B

RSS 2.0