Rome by night


Första glassen sen jag kom tillbaka till Rom! På The Old Bridge så klart! Bästa glassen i Rom, tjejen bakom oss i kön hade åkt TVÅ TIMMAR för att äta en sista glass innan de flög tillbaka till USA, förstår ni nu hur god den är?!





Jag, April och Katie framför St. Petri kyrkan

  






Sen vandrade vi omkring och tog kort, många kort och snackade skit. 
Lite sorgligt för på torsdag sticker Katie till kusten över sommaren och kommer inte tillbaka förren i september. April stannar kvar i Rom två veckor till men sen åker hon hem till England och stannar där. Regina och Johanna har båda åkt hem till Sverige, snart har jag inga vänner kvar här!

/B

Vill bada!

Tänk om man kunde bosätta sig på stranden den här veckan! Kolla in vilket väder vi ska få!

När jag ser det här saknar jag inte Sverige speciellt mycket alls! Fast sen går jag ut och det är så varmt att jag vill hoppa i närmsta fontän eller gömma mig i skuggan och då hade det varit skönt med lite svenska vindar ändå!

/B

Fyy fan vad varmt det är!

Jag borde vara ute i det solen men jag pallar aktiskt inte, det är alldeles för varmt! Och jag är helt enkelt inte så mycket för att svettas så jag stannar inne under min fläkt istället! Och det är ändå bara juni, jag förstår inte hur jag ska överleva augusti! Imorgon blir det stranden!!

/B


Bildbomb 2 - Midsommar


































/B

Bildbomb 1 Stockholm

Jag och Ljubavi hyrde en trampbåt och trampade omkring i Djurgårdskanalen, supermysigt, rekomenderas!























/B

Tack Sverige för alla myggbett!

Alltså seriöst! Det ser ut som jag fått vattkoppor! Benen är värst drabbade och jag lovar att jag har minst 200 myggbett på mitt högra ben och dom KLIIIIIIAARR!




/B

Bloggpause

Det blev en oplanerad bloggpause, hoppas ni haft en bra midssommar och allt!
Återkommer imorgon med tusen bilder!

/B

Update

Har varit riktigt dålig update senaste dagarna, men det är ju inte alls lika kul och blogga om man inte kan lägga upp foton. Väntar på massa kort som jag vill lägga upp här men alla är så jälvla sega. Förstår inte alls varför ingen vill sitta inne vid datorn när det är sånt här härligt sommarväder?! Så det får väl bli när det blir. Det suger att min kamera har gått sönder, måste köpa en ny illa kvickt! Men jag vet inte vilken man ska köpa isf.

Igår var jag och Jenny på Josefina och drack Rosé i solen och sen drog vi vidare till Soapbar, det är tydligen där man ska hänga på tisdagar, rätta mig om jag har fel? Vi hade iaf gryyymt kul! Nästan så man längtar tillbaka lite till våra glansdagar, haha! Träffa massa trevligt folk och det kändes som kvällen bara försvann. Helt plötsligt satt vi i en taxi på väg hem. Bilder kommer som sagt senare.

Idag åkte vi ut till landet, och jag lyckades bränna mig som fan! Lyckat att jag måste åka till Sverige för att få lite färg?!

Nu ska jag och pappa snart åka till Arlanda och hämta min älskling! Yeay!

/B

utgång

Igår vad jag och Jenny ute och gjorde stan osäker som vi alltid gjorde en gång i tiden...


Gammal bild


/B

Imorgon!

Imorgon kommer min Ljubavi till Sverige! Äntligen!

 


/B


Djurgården

Väntar otåligt på bilder från lördagskvällen men Frida och Tanya verkar fortfarande seeega! Så länge får ni hålla tillgodo med dessa bilder från lördagen när jag och Pernilla hängde på Djurgården. Stockholm är bra soft på sommaren!





/B


Slussen

Pernilla har varit duktig och både haft kameran med sig OCH lagt upp bilderna på facebook! Så here they come! Dessa är från i fredags när jag, Pernilla, Jessica och Johan hängde vid Mosebacke och drack vin och hade det trevligt!








På vägen hem tog vi en nattfika på ett tillfälligt café med finaste utsikten!








/B

31 timmar senare...

... är jag hemma igen. Stack iväg igår på eftermiddagen för att träffa flera av mina kära kyrkbrinkare, äntligen! Det var galet länge sen vi träffades. Jag har saknat dessa tjejer ska ni veta! Vi var hemma hos Hanna Wigge och hade det trevligt! Imorse åkte jag därifrån direkt till Stockholms glasshus där jag mötte upp Pernilla. Vi åt glass såklart och tog en kortkort shoppingrunda. Jag hade ju en del att släpa på, tungt var det för axeln. Sen tog vi oss ut på Djurgården där vi la oss i gräset och somna en stund för att ladda batterierna för att orka gå på bio. Sånt tar på krafterna, javisst! Vi såg Killers, som var jävligt löjlig men ändå jävligt kul! 

Jag måste verkligen köpa en ny kamera! Såna här kvällar och dagar måste ju förevigas!



/B


Blondiner har roligare

Igår blev det inte riktigt som planerat. Vi skulle på stand-up men dit hann vi inte i tid så vi drog till Mosebacke istället och satt och drack vin under ett parasoll i regnet. Haha. Riktigt mysigt var det i alla fall! Sen promenerade vi omkring i höga klackar på kullersten, inte bästa kombinationen.

Och ja jusste igår blev jag blond igen. Blondiner har roligare! Utång ikväll! 

/B


Rubrik saknas

Ikväll blir det stand-up och vin med mina vänner, blir nice ska ni se, hoppas bara att det slutar regna!
Frågan är om jag hinner färga mitt hår innan dess?

/B


Rubrik

Idag har vi alltså vart på kyrkogården och planterat blommor. Innan det var vi hemma hos farmor och farfar och fikade och sen åkte vi till båtklubben för att pappa och farfar skulle fixa något, oklart exakt vad. Under tiden tog jag och lillasyster med Beauty på en promenad i solen(!). Nu blir det filmkväll. 



/B

Bilder från kyrkogården

Idag har vi varit och på Lidingö och planterat blommor på gravarna.





/B

Gårdagen, kvällen och natten

Igår mötte jag alltså upp Linnéa efter många om och men. Vi tog oss in till gamla stan och åt på Vapiano, galet gott men äckligt mätt blev jag. Sen irrade vi runt ett tag och gick på Systemet (första gången för mig! Haha) innan vi tog oss till Rålis, där vi satt och drack ett par cider och snacka skit med lite folk. Efter det kom det mera folk och vi fick spela gratis på Cypertown, så då gjorde vi det. Jag var sämst, eller ja delad sämst i alla fall. Sen kom mera folk och annat folk drog hem, vi lekte lite i en lekpark, och gick på Donken. Planen var att vi sen skulle hinna Kungsholmen runt innan vi tog pendeln hem, det gick inte som planerat för det var avspärrat överallt. Så vi kom inte längre än till Fridhemsplan och tog tunnelbanan till Centralen men missade sista tåget och tog taxi hem, vilket ju var bra mycket skönare i alla fall!

Ja det var nog gårdagen, mer eller mindre i alla fall.

/B

Kaotisk morgon

Jag hade glömt bort hur lång tid det tar att göra sig iordning när man måste slåss om badrummen med fyra andra personer som tycker att deras bajsbehov är viktigare än att jag ska hinna i tid till vårdcentralen. Jag fick flänga hit och dit mellan olika speglar och badrum när jag skulle sminka mig. Sen att inga kläder finns kvar där jag lämnade dom för sex månader sen hjälper ju inte heller till när man har bråttom. Det slutade med att jag hade på mig en en jeansskjorta och lagom tills vi kommer till vårdcentralen säger Camilla men du har ju en fläck där, och där, och där och där, MEN?! Typ rostfläckar? Så då var det bara att åka hem igen och byta om så fort vaccineringen var avklarad. För att sen stressa tillbaka i en ren (?) jeansskjorta för att möta upp Linnéa.

/B


Doktorer

Har varit på två läkarbesök idag, och ska på ytterligare två imorgon. Så går det när man varit utomlands ett tag. Då hinner adrenalinsprutor gå ut, p-piller ta slut, synen försämras och fästingsvaccin måste tas om...

Sen kom farmor och farfar hit på fika och snart är det middag. Grillat ikväll igen! Awsome!

Ingen kamera :(

/B

Grillning

Min kamera har gått sönder :( Inga bilder från ikväll när jag var och grillade med Pernilla och Jens. Väldigt gott var det och trevligt men med en jävla massa knott! Inte nog med att min hy är fucked up efter flyget, nu har jag en massa knottbett som ser ut som finnar också! Uscha..

/B

Sprungit i centrum

Idag har jag hunnit med att dricka chai-latte med Jessica på Stinsen, äntligen! Lunchat med henne i Sollentuna centrum, gjort en ny hemnyckel eftesom min visst blev kvar i Rom, bokat tid hos optikern och um för imorgon och hämtat ut mitt leg som jag gjorde i december, så ohet bild! typ dubbelhaka och två olika stora ögon, hur lyckas man?! Nu måste jag ta körkort så jag får ett nytt leg!

Senare ikväll ska jag hem till Pernilla och äta middag, ska bli trevligt!








/B

Hej då-puss




/B

Jet-lag

Noll timmars tidskillnad men ändå en jävla jet-lag, haha. Har precis sovit ett antal timmar och nu ska jag ut och gå en sväng med Beccieboop.

/B


Hemma

Hallå Sverige vad är det här för väder?! Vilket välkomnande och sen en jävla trafikstockning från Arlanda. Nu är jag hemma i alla fall.

/B

Glass och Jordgubbar

Har nyss varit iväg med Marco och ätit glass och jordgubbar. Hur mysigt som hest. Kommer sakna min ljubavi nu när jag sticker hem till Sverige och äter glass och jordgubbar med familj och vänner! Sen den 23e kommer han till Sverige för första gången för att fira midsommar och äta glass med jordgubbar!


Bild från Google för mitt batteri dog i kameran.


/B


ZzzzZzzZzzzz

Nu har jag precis sovit bort min sista dag i Rom, oups. Lite klantigt borde tillbringat den ute i solen för att ge brännan en final touch, men min bh skaver fortfarande på ryggen efter att jag brände mig i onsdags, så det var väl kanske lika bra då i alla fall.

Imorgon kommer jag till Sverige!

/B


Voddler

Min bästa vän Jess the (fabulous) Actress lottar ut voddler på sin blogg, så klicka in och tävla på

http://jesstheactress.com/competition-voddler-invites/

Lycka till!

/B

Älskade svenska sommar

Här kommer lite bilder från veckan jag var i Sverige förra sommaren





Flygtur över Stockholms skärgård


Landet uppifrån flygplanet.


Stand up och Insane med Pernilla på Gröna Lund.


Village och White Room med Jessica och Frida




Josefinas med Anna och Jessica.


Försöker packa men det går inte alls. Vad ska jag ha med mig?!

/B

Metro

Det är fan inte okej att ha strejk på tunnelbanan när det är 30 grader varmt! Till slut bestämde jag mig för att gå hem, annars hade jag säkert inte varit hemma än...

/B

2 dagar kvar!

I övermorgon vid den här tiden är jag på väg till flygplatsen för att flyga hem till Sverige. Jag kan inte fatta att jag inte varit i Sverige på sex månader! Förut åkte jag hem minst en gång varannan månad, nu har det gått sex månader, SEX MÅNADER!

/B

Offroading in Villa Borghese




-Vart fan tog vägen vägen?














/B


Ändrade planer

Planen idag var att åka och simma klädsim i fontänen, när vi möttes av det här, bestämde vi oss för att låta bli...


Dessa italienare blev visst inte lika avskräckta som oss.


/B

Suntanned Sunkissed Sunburned Sunslapped!

Suntanned Sunkissed Sunburned Sunslapped!

/B

Ajajaj! Så kan det gå en heldag på stranden!

Har precis tagit en iskall dusch och smörjt in mig med ett tjockt lager after sun. Ajajaj! Så kan det gå en heldag på stranden! Men det var det värt, så härligt!












/B

Blekast i Sverige

Ojojoj, idag har det verkligen inte hänt någonting spännande alls. Imorgon däremot är det stranden som gäller, 07.00-19.00 haha nej men nästan. Måste fixa den där brännan, som jag inte har haft tid att jobba på alls innan igår. Blekast i Sverige?

/B

Livin' the italian life

Vilket betyder, pizza och en liter rödvin sådär en vanlig måndagkväll! Om det inte vore för att jag skulle upp tiiidigt imorgon vore det kanon, eller det är rätt kanon ändå men nu måste jag sova!







Och nu förstår alla varför jag aldrig fotar mig själv rakt framifrån, det ser bättre ut från sidan, så sluta klaga på att jag vinklar på huvudet så fort någon plockar fram en kamera! Och min skjorta ser ut som en pyjamas. Jaja det passar min osminkade look, sånt som händer när man bestämmer sig för att gå ut i sista sekund och att man ska mötas 20 minuter senare, en 21 minuter resa hemifrån

/B


Havet!

Jag hade det alldeles för bra på stranden idag, nu vill jag inte åka till Sverige nästa vecka längre. Haha!



Regina, April och jag jobbar på brännan




/B


kladdig och glad

Sitter här alldelses klibbig av solskyddsfaktor och med strandväskan packad, nu bär det av till stranden och inget kan stoppa mig!

/B

bortkastad dag

Idag har jag inte haft tid att vara ute i det fina vädret, men ändå har jag inte gjort någonting kul, hur fan gick det till?! Jag kom i alla fall till H&M och handlade några linnen och ett par shorts till slut.

/B

SOL!

Äntligen ser väderprognosen ut som den ska! Stranden imorgon, äntligen!



Godmorgon föresten

/B

Breakdance och glass

Efter att jag sagt hejdå till Katie, Regina och April åkte jag och mötte upp min ljubavi och åt glass på The old bridge - Roms helt klart bästa gelateria! Vi satte oss och kollade på världens sötaste breakdansare medan vi åt glassen. De flesta kan inte ha varit mer än fem år!









/B

Solen och jag är vänner igen

Det var inte havet men vi kunde ändå bada fötterna i fontänen så det var ju inte helt fel ändå. Så skönt att sitta där och i solen, snacka skit och dricka vin ur rosa plastmuggar. Det gör jag gärna om snart!






Riktigt varmt var det så jag hade inte haft något emot att göra som anden på bilden och ta en dusch i fontänen!

/B

Oups

Jag är bara hemma och byter om till något mer tanible och sprutar ner halva lägenheten med solskyddsfaktor, fail!

/B

advokat sökes!

Jävla skit3!

Dom har ändrat min abonnemang från:
I 3s nät i Italien (3 ITA):
Ringa till Sverige kostar som du var hemma + 0,69 kr/samtal.
Ta emot samtal: Gratis.
All data 10 SEK/MB.
Skicka SMS: Som hemma.

Till:
Ringa till Sverige: 5,70 kr/min
Ta emot: 2,50 kr/min
All data 30 kr/MB
Skicka sms: 1,45 kr.

Alltså kan dom ens göra så?! Kan jag inte stämma dom för kontraktsbrott eller något? Hanna hur går det med juridikstudierna, är du advokat snart? Hjälp mig! (Du får fan ta min sida i det här och inte Victors!)

/B

blekfis

Alltså seriöst vad är det med vädret?! Alltid när jag ska försöka sola går solen i moln, det är inte okej, jag är säkert blekare än Camilla till och med! Ja jag behöver ju knappast vara orolig för hudcancer i alla fall!

/B

The Swedish dinner

Godmorgon!

Självklart blev det köttbullar till middag och "kladdkaka" till efterrätt! Och så 3 flaskor vin till det, nu känner jag min riktigt svensk faktiskt, jobbigt att vakna i morse, men nu är jag uppe, pigg och kry.









/B

Swedish dinner

Ikväll ska vi ut och käka middag på en svensk restaurang som heter Blå Congo här i Rom, kan ju tyckas att det är idiotiskt att äta svensk mat när man är i Italien?! Men jag har fan varit här i 6 månader, så nu måste det fan börja räknas som okej! Stället ska tydligen vara jättebra, alla verkar ha varit där och tyckt om det, och italienare brukar ju vara extremt svårflirtade när det kommer till icke-italiensk mat så jag ser fram emot det supermycket!

/B

Chiesa di Sant'Ignazio

Idag skulle jag bara åka till H&M för att köpa några linnen och tillbaka, men så sprang jag in i Katie, Regina och April vid Piazza del Popolo och förbannade molnen som förstört deras planer för dagen, så jag följde med dom och fikade istället. Efter det gick jag och Katie till Chiesa di Sant'Ignazio. Jag blev helt salig för jag har letat efter den kyrkan i flera år! Vi var där första gången jag var i Rom med skolan, med Kjell släpade med oss till så många kyrkor att jag inte hade en aning om vad kyrkan hette eller var den låg, men idag hittade jag tillbaka och det värsta är att den ligger nästan precis i centrum så jag har säkert gått förbi kyrkan hundra gånger, för den ser inte alls märkvärdig ut från utsidan, bara ännu en av Roms alla tusen kyrkor. Men nej, taket är målat i 3D och det är hur häftigt som helst! Slår st Petri kyrkan med hästlängder! Jag hade inte min kamera med mig men det hade Katie så jag lägger upp några när jag fått dem av henne.
Men inga linnen fick jag med mig hem, näe.

/B

Min kväll i få ord och flera bilder

Ikväll har jag och min ljubavi strosat omkring i Rom, åt middag och satte oss sen på en pub och drack goda drinkar.



Fyfan vad min hårfärg har gått ut, plus att jag fått utväxt, inte okej! Ett besök hos frisören blir det första jag gjör när jag kommer till Sverige!






Godnatt!

/B

IKEA

Eftersom vädret inte tillät att jag skulle åka till stranden, GRR! Så åkte vi till IKEA istället. Smart drag när alla affärer och restauranger i hela Porta di Roma var stängda utom IKEA för att det är röd dag i Italien, så att hela jävla rom hade samlas på IKEA, fick inga köttbullar till lunch så fick äta singoallakakor och kanelgifflar på vägen hem istället, nu håller jag på att dö av hunger så jag har jagat ut min kille i köket för att laga mat.





finger på bilden, smidigt.


/B

Ledsen

Alltså vad fan?! Vädergudarna har något emot mig! När jag äntligen ska få åka till stranden så blir det regn! Fan fan fan!

/B


Sex and the City 2

Kom nyss hem från bion. Filmen var kul, men det var ändå dumt att dom gjorde en andra film, den första filmen var ett så bra avslut på serien, medan den här mer kändes som ett förlängt avsnitt. Men den var ändå sevärd så klart, hallå det är ju sex and the city



Update: Och skulle inte Sex and the City vara en modefilm; men hallå vad fan hade dom på sig?!

Gonatt!

/B

Nytt armband

Jag hade inget kul armband när jag gjorde mig iordning nyss, så jag gjorde ett. Det är bra när man har gott om tid på sig så att man kan fixa detaljerna som fattas.




Så här blev det




/B


Sex and the City och en obefintlig solbränna

Ikväll är det nya Sex and the City-filmen med Katie och Regina som gäller, det ska bli awsome och jag ska äta en enorm popcorn! :)

Imorgon ska jag tvinga upp min pojkvän tiiiiidigt, för jag SKA till stranden och det ska bara vara fint väder på förmiddan så det gäller att passa på! Måste få lite färg, jag är fan så blek att jag nästan är genomskinlig! Det värsta är att jag kan ligga och pressa i solen i två veckor, sen går Marco ut i två minuter så har han den perfekta brännan och jag är bara röd, livet är så orättvist!

/B

Nerräkning till Sverige

Den 13e juni kommer jag till Sverige och stannar i två veckor. Börjar få riktig jävla panik över det, det är ju meningen att jag ska vara brun som en pepparkaka nu, men jag har inte varit på stranden en ända gång! Jag kommer vara blekast i Sverige när jag kommer. Känns ju sådär faktiskt helt jävla förjävligt faktiskt!

/B

RSS 2.0